Home / Sticla printata / Sticlă printată ceramic

Sticlă printată cu cerneală ceramică

Redefinim folosirea sticlei

Printul în sticlă cu cerneală ceramică securizată

Imprimanta noastra, capabila sa printeze la o rezolutie de 1 410 dpi, adica 1 410 puncte pentru a forma o linie de 2.5 cm lungime, ne asigură că ceea ce oferim clienților noștri este perfect până la ultimul detaliu.

Operatiunea de tratare termica, numita securizare, realizata dupa printare, nu doar ca fuzioneaza cerneala in sticla, dar in acelasi timp si mareste rezistenta sticlei si protejeaza in cazul spargerii ei.

Sticla printata folosind cea mai buna tehnologie de print digital cu cerneala ceramica, ne ajuta sa fim pregatiti pentru orice provocare si sa oferim solutii corecte de lunga durata.

Folosirea în orice mediu

Miile de proiecte din intreaga lume, in care sticla printata ceramic este folosita cu succes in orice mediu, inclusiv la exterior, garanteaza rezistenta si versatilitatea printului ceramic in sticla.

Lipsa grijii radiatiilor UV, a deteriorarii in timp, dar si functionalitatile suplimentare precum controlul luminozitatii – Solar Control si controlul intimitatii – Privacy Control, asigura folosirea cu succes a sticlei printate, drept sticla arhitecturala pentru fatadele cladirilor si elemente exterioare de decor si siguranta.

Pentru ca este atractiva, durabila, usor de curatat, nu este afectata de expunerea la apa sau solventi; de aceea poate fi folosita in medii umede precum baia – panouri si cabine de dus sau placari cu sticla printata.

Începe o nouă eră

Era digitală

Posibilităţi nelimitate

Aplicarea imaginii direct in sticla impreuna cu posibilitatea de a controla grosimea stratului de cerneala inseamna un nivel incredibil al detaliilor.

Imprimanta este capabila sa treaca cu usurinta de la straturi groase, opace de cerneala la unele subtiri si delicate, precum textele si texturile.

Cele mai opace si vii printuri ceramice, rezultate din folosirea a sapte culori de baza: albastru, verde, alb, portocaliu, rosu, negru si galben, reproduc aproape tot spectrul de culori.

Frumuseţea texturilor

Folosind tehnologia Cerapixel ne bucuram de frumusetea texturiilor de la lemn, marmura, piatra naturale, beton, dar pastrand rezistenta, versabilitatea si usurinta de curatare a sticlei.

Pentru un rezultat unic, personal, adaptat propriilor nevoi, putem combina diversele texturi pentru a crea punti de legatura intre elemente, armonizand spatiul.