Home / Despre noi

Despre noi

Şi pasiunea pentru sticlă

Depăşim limitele prin tehnologie

Combinand cea mai buna tehnologie de printare ceramica cu vasta experienta in prelucrarea sticlei a producatorului TGP, a rezultat marca Cerapixel (Ceramic-Pixel).

Spre deosebire de alte materiale, sticla este o suprafata neabsorbanta si transparenta; astfel printarea ei presupune o abordare noua.

Furnizorul nostru, Dip Tech, alaturi de institutii academice din lumea intreaga a dezvoltat o tehnologie pentru printul digital al sticlei, folosind cerneala cu particule ceramice care la o temperatura de peste 500 de grade fuzioneaza cu sticla, devenind astfel incredibil de rezistent.

Folosirea în orice mediu

Miile de proiecte din intreaga lume, in care sticla printata ceramic este folosita cu succes in orice mediu, inclusiv la exterior, garanteaza rezistenta si versatilitatea printului ceramic in sticla.

Lipsa grijii radiatiilor UV, a deteriorarii in timp, dar si functionalitatile suplimentare precum controlul luminozitatii – Solar Control si controlul intimitatii – Privacy Control, asigura folosirea cu succes a sticlei printate, drept sticla arhitecturala pentru fatadele cladirilor si elemente exterioare de decor si siguranta.

Pentru ca este atractiva, durabila, usor de curatat, nu este afectata de expunerea la apa sau solventi; de aceea poate fi folosita in medii umede precum baia – panouri si cabine de dus sau placari cu sticla printata.

Posibilităţi nelimitate

Aplicarea imaginii direct in sticla impreuna cu posibilitatea de a controla grosimea stratului de cerneala inseamna un nivel incredibil al detaliilor.

Imprimanta este capabila sa treaca cu usurinta de la straturi groase, opace de cerneala la unele subtiri si delicate, precum textele si texturile.

Cele mai opace si vii printuri ceramice, rezultate din folosirea a sapte culori de baza: albastru, verde, alb, portocaliu, rosu, negru si galben, reproduc aproape tot spectrul de culori.

Cerapixel este mai mult decat un print pe sticla, este imaginatia fuzionata in sticla.